Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO радионице за студенте

Наставља се серија међународних студентских радионица, које имају за циљ да академце из целог света упознају са процесом доношења међународних стандарда. Ове радионице започеле су крајем прошле године, у организацији Међународног института за стандарде следеће генерације, ISINEG и уз подршку ISO DEVCO стручњака. 

Општи назив ових онлајн догађања је  „_ISO & The role of students in making lives easier, safer & better_“, чиме се уједно одражава стратешки циљ међународне стандардизације  и главна сврха доношења међународних стандарда. 

Институт за стандардизацију Србије недавно је номиновао Јовану Николић, као првог младог стручњака из наше земље за учешће у раду студентског комитета за климатске промене. Јована је студент завршне године докторских студија на Факултету инжењерских наука, на смеру Индустријско инжењерство и инжењерски менаџмент. 

Тренутно је више од 3300 студената из 85 земаља регистровано на радионицама и још увек није касно да се заинтересовани студенти укључе – следећег викенда заказани су нови сусрети. Позивамо заинтересоване студенте, али и професоре да се пријаве и стекну искуство које им може користити у каријери. Пријављивање се врши на сајту https://isineg.org/, а кандидати за активно учешће у раду техничких комитета за студенте могу да се јаве Институту на мејл адресу: iss-edukacija@iss.rs.