Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

„Криза COVID-19: Од менаџерске теорије до праксе”

Бројним активностима у протекла четири месеца Институт за стандардизацију Србије желео је да помогне својим корисницима, а првенствено малим и средњим предузећима, да превазиђу актуелну кризу изазвану пандемијом COVID-19. Након хитно организованих вебинара, чији је циљ био да се корисници упознају са тим како да обезбеде и одрже континуитет пословања у отежаним околностима, а затим омогућавања бесплатног преузимања и читања стандарда из области континуитета пословања, као и стандарда за медицинску и заштитну опрему, сада је Институт учинио још један корак за своје кориснике.

Наиме, у сарадњи са Центром за анализу ризика и управљање кризама, Институт је управо објавио зборник „Криза COVID-19: Од менаџерске теорије до праксе”. Ова публикација представља збирку ауторизованих предавања које су експерти за управљање кризним ситуацијама припремили најпре за наше вебинаре одржане од марта до маја ове године, а сада и за ову публикацију. Будући да су вебинари изазвали велику пажњу и да је у њима учествовало више од 700 корисника, Институт је на овај начин, обједињавањем излагања наших предавача, желео да подели корисне информације и савете са ширим кругом заинтересованих. Ова публикација је прилика да се, захваљујући богатом искуству наших предавача у управљању кризним ситуацијама, на једном месту нађу корисна објашњења и савети за то како са различитих аспеката приступити решавању актуелне кризне ситуације. Поред тога што зборник садржи конкретне примере везане за управљање кризом у време пандемије COVID-19, у њему су домаћи експерти представили своје драгоцено искуство у управљању различитим кризним ситуацијама, тако да корисници зборника могу предочене примере и савете применити и у овој и у некој другој будућој кризној ситуацији.

Зборник је, засад, објављен у електронској форми, а већ од данас може се наручити путем веб-сајта Института (https://iss.rs/sr_Cyrl/kriza-covid-19-od-menadzherske-teorije-do-prakse_p910.html), путем телефона 011/6547-496, 011/3409-335 или е-поште: prodaja@iss.rs.