Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Пројекти

Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.

Sirova kafa – Referentna tabela nedostataka

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Čaj i instant čaj u čvrstom obliku — Određivanje sadržaja kofeina — Metoda tečne hromatografije visoke performanse

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Začini - Određivanje neisparljivog etarskog ekstrakta (identičan sa ISO 1108:1992)

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Instant kafa – Određivanje sadržaja slobodnih i ukupnih ugljenih hidrata – Metoda hromatografije visoke performanse sa anjonskom izmenom

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Пржена млевена кафа – Одређивање садржаја влаге – Метода одређивања губитка масе на 103 ºC (рутинска метода)

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Sirova kafa – Određivanje sadržaja vode – Osnovna referentna metoda

60.60 Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Čaj — Određivanje sadržaja sirovih vlakana

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Čaj - Pripremanje usitnjenog uzorka sa poznatim sadržajem suve materije (identičan sa ISO 1572:1980)

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Čaj - Određivanje gubitka mase na 103° C (identičan sa ISO 1573:1980)

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Čaj - Određivanje ukupnog pepela (identičan sa ISO 1575:1987)

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Čaj - Određivanje pepela rastvorljivog u vodi i pepela nerastvorljivog u vodi (identičan sa ISO 1576:1988)

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Čaj - Određivanje pepela nerastvorljivog u kiselini (identičan sa ISO 1577:1987)

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Čaj - Određivanje alkalnosti pepela rastvorljivog u vodi (identičan sa ISO 1578:1975)

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Čaj - Uzimanje uzoraka (identičan sa ISO 1839:1980)

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Kafa – Senzorska analiza – Rečnik

90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Kafa i proizvodi od kafe — Određivanje sadržaja kofeina tečnom hromatografijom visoke performanse (HPLC) — Referentna metoda

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Instant kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више