Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.
Sirova kafa – Referentna tabela nedostataka
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Čaj i instant čaj u čvrstom obliku — Određivanje sadržaja kofeina — Metoda tečne hromatografije visoke performanse
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Začini - Određivanje neisparljivog etarskog ekstrakta (identičan sa ISO 1108:1992)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Instant kafa – Određivanje sadržaja slobodnih i ukupnih ugljenih hidrata – Metoda hromatografije visoke performanse sa anjonskom izmenom
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Пржена млевена кафа – Одређивање садржаја влаге – Метода одређивања губитка масе на 103 ºC (рутинска метода)
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Sirova kafa – Određivanje sadržaja vode – Osnovna referentna metoda
60.60 Стандард објављен
Čaj - Pripremanje usitnjenog uzorka sa poznatim sadržajem suve materije (identičan sa ISO 1572:1980)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Čaj - Određivanje gubitka mase na 103° C (identičan sa ISO 1573:1980)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Čaj - Određivanje ukupnog pepela (identičan sa ISO 1575:1987)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Čaj - Određivanje pepela rastvorljivog u vodi i pepela nerastvorljivog u vodi (identičan sa ISO 1576:1988)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Čaj - Određivanje pepela nerastvorljivog u kiselini (identičan sa ISO 1577:1987)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Čaj - Određivanje alkalnosti pepela rastvorljivog u vodi (identičan sa ISO 1578:1975)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Čaj - Uzimanje uzoraka (identičan sa ISO 1839:1980)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Kafa i proizvodi od kafe — Određivanje sadržaja kofeina tečnom hromatografijom visoke performanse (HPLC) — Referentna metoda
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Instant kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда