Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Пројекти

Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.

Критеријум: 01.040.67

Аутентичност хране – Аутентичност хране и превара – Концепти, термини и дефиниције

40.60 Завршетак јавне расправе

Сензорске анализе - Речник

10.99 Нови пројекат се прихвата

Voće i povrće - Termini morfoloških i strukturnih delova - I lista

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

Voće i povrće - Termini morfoloških i strukturnih delova - II lista

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

Sirće — Proizvod dobijen od tečne sirovine poljoprivrednog porekla — Definicije, zahtevi, označavanje

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

Vanila – Rečnik

60.60 Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Senzorske analize — Rečnik

60.60 Стандард објављен

Senzorske analize – Rečnik – Izmena 1

60.60 Стандард објављен

Žita, mahunjače i druga prehrambena zrna — Nomenklatura

60.60 Стандард објављен

Жита – Речник

60.60 Стандард објављен

Začini i začinske mešavine — Botanička nomenklatura

60.60 Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Kafa – Senzorska analiza – Rečnik

90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Kafa i proizvodi od kafe — Rečnik

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Seme uljarica, biljna ulja i masti — Nomenklatura

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда

ISO/TC 34/SC 8 Сазнај више

90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда

ISO/TC 34/SC 15 Сазнај више

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

ISO/TC 34/SC 3 Сазнај више

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

ISO/TC 34/SC 3 Сазнај више