Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Пројекти

Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.

Критеријум: 07.100.20

Микробиологија хране, хране за животиње и воде – Припремање, производња, чување и испитивање перформанси подлога за културу

10.99 Нови пројекат се прихвата

Kvalitet vode - Detektovanje humanih enterovirusa metodom jednoslojnog plaka

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

Uticaj materijala na vodu namenjenu za ljudsku upotrebu — Povećanje mikrobiološkog rasta (EMG)

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

Kvalitet vode — Nomenklaturni zahtevi za zapisivanje podataka o biodiverzitetu, taksonomske ček-liste i ključeve

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

Kvalitet vode - Otkrivanje i prebrojavanje spora sulfitno-redukujućih anaeroba (klostridija) - Deo 1: Metoda obogaćivanja u tečnoj podlozi

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

Kvalitet vode - Otkrivanje i određivanje broja spora sulfitno-redukujućih anaeroba (klostridija) - Deo 2: Metoda membranske filtracije

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

Kvalitet vode - Otkrivanje i određivanje broja bakteriofaga - Deo 1: Određivanje broja F-specifičnih RNA bakteriofaga

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

Kvalitet vode - Otkrivanje i određivanje broja bakteriofaga - Deo 2: Određivanje broja somatskih kolifaga

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

Mikrobiologija hrane, hrane za životinje i vode — Pripremanje, proizvodnja, čuvanje i ispitivanje performansi podloga za kulturu

60.60 Стандард објављен

Mikrobiologija hrane, hrane za životinje i vode – Pripremanje, proizvodnja, čuvanje i ispitivanje performansi podloga za kulturu – Izmena 1

60.60 Стандард објављен

Микробиологија хране, хране за животиње и воде — Припремање, производња, чување и испитивање перформанси подлога за културу - Измена 2

60.60 Стандард објављен

Kvalitet vode – Određivanje efekta inhibicije uzoraka vode na emisiju svetlosti Vibrio fischeri (ispitivanje luminiscentnim bakterijama) – Deo 1: Metoda sa sveže pripremljenim bakterijama – Izmena 1

60.60 Стандард објављен

Kvalitet vode – Određivanje efekta inhibicije uzoraka vode na emisiju svetlosti Vibrio fischeri (ispitivanje luminiscentnim bakterijama) – Deo 2: Metoda sa isušenim tečnim uzorkom bakterija – Izmena 1

60.60 Стандард објављен

Kvalitet vode – Određivanje efekta inhibicije uzoraka vode na emisiju svetlosti Vibrio fischeri (ispitivanje luminiscentnim bakterijama) – Deo 3: Metoda sa liofiliziranim uzorkom bakterija

60.60 Стандард објављен

Kvalitet vode – Određivanje broja Legionella

60.60 Стандард објављен

Kvalitet vode – Zahtevi za uspostavljanje karakteristika performansi kvantitativnih mikrobioloških metoda

60.60 Стандард објављен

Kvalitet vode – Određivanje broja Clostridium perfringens – Metoda pomoću membranske filtracije

60.60 Стандард објављен

Kvalitet vode — Zahtevi za poređenje relativnog oporavka mikroorganizama pomoću dve kvantitativne metode

60.60 Стандард објављен