Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Пројекти

Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.

Критеријум: 07.100.30

Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Campylobacter spp. – Део 1: Метода откривања

60.60 Стандард објављен

Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Campylobacter spp. – Део 1: Метода откривања – Измена 1: Укључивање метода за молекуларно потврђивање и идентификацију термотолерантних Campylobacter spp., употреба додатка за раст у Престон бујону и промене при испитивању перформанси подлоге за културу

60.60 Стандард објављен

Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Campylobacter spp. – Део 2: Техника бројања колонија

60.60 Стандард објављен

Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Campylobacter spp. – Део 2: Техника бројања колонија – Измена 1: Укључивање метода за молекуларно потврђивање и идентификацију термотолерантних Campylobacter spp. и промене при испитивању перформанси подлоге за културу

60.60 Стандард објављен

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje patogene Yersinia enterocolitica

60.60 Стандард објављен

Опрема за електротпорно заваривање – Конусни фиксни крај електроде за опрему за тачкасто заваривање – Мере

60.60 Стандард објављен

Mikrobiologija hrane, hrane za životinje i vode — Pripremanje, proizvodnja, čuvanje i ispitivanje performansi podloga za kulturu

60.60 Стандард објављен

Mikrobiologija hrane, hrane za životinje i vode – Pripremanje, proizvodnja, čuvanje i ispitivanje performansi podloga za kulturu – Izmena 1

60.60 Стандард објављен

Микробиологија хране, хране за животиње и воде — Припремање, производња, чување и испитивање перформанси подлога за културу - Измена 2

60.60 Стандард објављен

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja

60.60 Стандард објављен

Микробиологија ланца хране — Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Listeria monocytogenes и Listeria spp. — Део 1: Метода откривања

60.60 Стандард објављен

Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Listeria monocytogenes и Listeria spp.– Део 2: Метода одређивања броја

60.60 Стандард објављен

Микробиологија ланца хране — Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Listeria monocytogenes и Listeria spp. — Део 2: Метода одређивања броја

60.60 Стандард објављен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Metoda koja se zasniva na lančanoj reakciji polimeraze (PCR) u realnom vremenu za otkrivanje patogenih mikroorganizama u hrani — Horizontalna metoda za otkrivanje Escherichia coli koja proizvodi šiga toksin (STEC) i određivanje serogrupa O157, O111, O26, O103 i O145

60.60 Стандард објављен

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Faza primarne proizvodnje — Tehnike uzimanja uzoraka

60.60 Стандард објављен

Maslac, fermentisani proizvodi od mleka i sveži sir - Određivanje broja mikroorganizama kontaminenata – Tehnika brojanja kolonija na 30 ºC

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

Meso i proizvodi od mesa — Određivanje broja suspektnih Pseudomonas spp.

60.60 Стандард објављен

Prehrambeni proizvodi - Detekcija hrane tretirane zračenjem pomoću tehnike direktnog epifluorescentnog filtriranja/ukupnog broja aeroba na ploči (DEFT/APC) - Skrining metoda

90.93 Одлука о потврђивању стандарда