Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.
Аутентичност хране – Одређивање количине 16-О-метилкафестола, 16-О-метилкафеола и њихових деривата у прженој кафи помоћу ¹H-qNMR
40.60 Завршетак јавне расправе
Аутентичност хране — Одређивање садржаја 16-О-метилкафестола у сировој и прженој кафи — HPLC метода
40.60 Завршетак јавне расправе
Кафа и производи од кафе – Одређивање акриламида – Методе HPLC-MS/MS и GC-MS након дериватизације
10.99 Нови пројекат се прихвата
Prehrambeni proizvodi – Određivanje akrilamida u hrani i kafi pomoću gasne hromatografije sa masenom spektrometrijom (GC-MS)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Prehrambeni proizvodi — Određivanje ohratoksina A u ječmu i prženoj kafi — HPLC metoda sa prečišćavanjem na imunoafinitetnoj koloni
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Analiza hrane ― Određivanje akrilamida u hrani pomoću tečne hromatografije sa tandem masenom spektrometrijom (LC-ESI-MS-MS)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Analiza hrane ― Određivanje furana u kafi i proizvodima od kafe pomoću gasne hromatografije sa masenom spektrometrijom „headspace” tehnikom (HS GC-MS)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Kafa i proizvodi od kafe – Određivanje akrilamida – Metode HPLC-MS/MS i GC-MS nakon derivatizacije
60.60 Стандард објављен
Sirova kafa – Referentna tabela nedostataka
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Instant kafa – Određivanje sadržaja slobodnih i ukupnih ugljenih hidrata – Metoda hromatografije visoke performanse sa anjonskom izmenom
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
Пржена млевена кафа – Одређивање садржаја влаге – Метода одређивања губитка масе на 103 ºC (рутинска метода)
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Sirova kafa – Određivanje sadržaja vode – Osnovna referentna metoda
60.60 Стандард објављен
Kafa i proizvodi od kafe — Određivanje sadržaja kofeina tečnom hromatografijom visoke performanse (HPLC) — Referentna metoda
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Instant kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Instant kafa – Kriterijumi za autentičnost
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
Sirova kafa – Postupak kalibracije vlagomera – Rutinska metoda
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда