Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Пројекти

Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.

Критеријум: 67.140.20

Sirova kafa – Referentna tabela nedostataka

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Instant kafa – Određivanje sadržaja slobodnih i ukupnih ugljenih hidrata – Metoda hromatografije visoke performanse sa anjonskom izmenom

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Пржена млевена кафа – Одређивање садржаја влаге – Метода одређивања губитка масе на 103 ºC (рутинска метода)

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Prehrambeni proizvodi — Određivanje ohratoksina A u ječmu i prženoj kafi — HPLC metoda sa prečišćavanjem na imunoafinitetnoj koloni

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

Sirova kafa – Određivanje sadržaja vode – Osnovna referentna metoda

60.60 Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Analiza hrane ― Određivanje akrilamida u hrani pomoću tečne hromatografije sa tandem masenom spektrometrijom (LC-ESI-MS-MS)

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

Analiza hrane ― Određivanje furana u kafi i proizvodima od kafe pomoću gasne hromatografije sa masenom spektrometrijom „headspace” tehnikom (HS GC-MS)

90.93 Одлука о потврђивању стандарда

Prehrambeni proizvodi – Određivanje akrilamida u hrani i kafi pomoću gasne hromatografije sa masenom spektrometrijom (GC-MS)

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

Аутентичност хране – Одређивање збира количине 16-О-метилкафестола, 16-О-метилкафеола и њихових деривата у прженој кафи помоћу ¹H-qNMR

60.60 Стандард објављен

Аутентичност хране – Одређивање садржаја 16-О-метилкафестола у сировој и прженој кафи – HPLC метода

60.60 Стандард објављен

Kafa – Senzorska analiza – Rečnik

90.92 Одлука о измени или ревизији стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Kafa i proizvodi od kafe – Određivanje akrilamida – Metode HPLC-MS/MS i GC-MS nakon derivatizacije

60.60 Стандард објављен

Kafa i proizvodi od kafe — Određivanje sadržaja kofeina tečnom hromatografijom visoke performanse (HPLC) — Referentna metoda

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Instant kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Instant kafa – Kriterijumi za autentičnost

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Sirova kafa – Postupak kalibracije vlagomera – Rutinska metoda

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Kafa i proizvodi od kafe — Rečnik

90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више