Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.
Začini - Određivanje neisparljivog etarskog ekstrakta (identičan sa ISO 1108:1992)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Sirće — Proizvod dobijen od tečne sirovine poljoprivrednog porekla — Definicije, zahtevi, označavanje
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Sirćetna kiselina prehrambenog kvaliteta — Proizvod dobijen od sirovina koje nisu poljoprivrednog porekla — Definicije, zahtevi, označavanje — Ispravka
60.60 Стандард објављен
Аутентичност хране – Изотопска анализа сирћетне киселине и воде у сирћету – Део 1: 2H-NMR анализа сирћетне киселине
60.60 Стандард објављен
Izotopska analiza sirćetne kiseline i vode — Deo 2: 13C-IRMS analiza sirćetne kiseline
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Izotopska analiza sirćetne kiseline i vode — Deo 3: 18O-IRMS analiza vode iz vinskog sirćeta
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Прехрамбени производи ― Одређивање охратоксина А у зачинима, сладићу, производима од сладића, какау и какао производима пречишћавањем на IAC и HPLC-FLD
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
Začini - Priprema mlevenog uzorka za analizu (identičan sa ISO 2825:1981)
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Začini, začinske mešavine i biljke — Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom)
60.60 Стандард објављен
Začini, začinske mešavine i biljke – Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom) – Izmena 1
60.60 Стандард објављен
Зачини и зачинске мешавине - Млевена слатка и љута паприка (Capsicum annuum L. i Capsicum frutescens L.) - Спецификацијe
60.60 Стандард објављен
Зачини и зачинске мешавине - Спектрофотометријско одређивање боје која се може екстраховати из паприке
60.60 Стандард објављен
Začini i začinske mešavine — Određivanje sadržaja stranih materija
60.60 Стандард објављен
Začini i začinske mešavine — Određivanje sadržaja stranih materija — Tehnička ispravka 1
60.60 Стандард објављен
ZAČINI - Određivanje ukupnog pepela - (Identičan sa ISO 928:1997)
90.93 Одлука о потврђивању стандарда