Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Пројекти

Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.

Критеријум: 67.220.10

Začini - Određivanje neisparljivog etarskog ekstrakta (identičan sa ISO 1108:1992)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Sirće — Proizvod dobijen od tečne sirovine poljoprivrednog porekla — Definicije, zahtevi, označavanje

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

Sirćetna kiselina prehrambenog kvaliteta — Proizvod dobijen od sirovina koje nisu poljoprivrednog porekla — Definicije, zahtevi, označavanje — Ispravka

60.60   Стандард објављен

Аутентичност хране – Изотопска анализа сирћетне киселине и воде у сирћету – Део 1: 2H-NMR анализа сирћетне киселине

60.60   Стандард објављен

Izotopska analiza sirćetne kiseline i vode — Deo 2: 13C-IRMS analiza sirćetne kiseline

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

Izotopska analiza sirćetne kiseline i vode — Deo 3: 18O-IRMS analiza vode iz vinskog sirćeta

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

Прехрамбени производи ― Одређивање охратоксина А у зачинима, сладићу, производима од сладића, какау и какао производима пречишћавањем на IAC и HPLC-FLD

90.20   Почетак поступка преиспитивања стандарда

Začini - Priprema mlevenog uzorka za analizu (identičan sa ISO 2825:1981)

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Vanila – Rečnik

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Začini — Kumin — Specifikacija

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Začini, začinske mešavine i biljke — Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom)

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Začini, začinske mešavine i biljke – Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom) – Izmena 1

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Začini i začinske mešavine — Botanička nomenklatura

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Зачини и зачинске мешавине - Млевена слатка и љута паприка (Capsicum annuum L. i Capsicum frutescens L.) - Спецификацијe

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Зачини и зачинске мешавине - Спектрофотометријско одређивање боје која се може екстраховати из паприке

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Začini i začinske mešavine — Određivanje sadržaja stranih materija

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Začini i začinske mešavine — Određivanje sadržaja stranih materija — Tehnička ispravka 1

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

ZAČINI - Određivanje ukupnog pepela - (Identičan sa ISO 928:1997)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више