Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Студентизација стандардизације

Институт за стандардизацију Србије (ИСС) и Међународни институт за стандарде следеће генерације  (ISINEG)  организују бесплатну онлајн студентску радионицу.  Радионица је намењена студентима, пре свега техничких, али и свих других факултета и виших школа, као и њиховим професорима. Циљ радионице је упознавање академаца са међународним стандардима, њиховом сврхом и начином доношења, како би лакше могли да их примењују када отпочну професионалну каријеру.

На радионици ће се, поред гђе Мојдех Табари, која је била дугогодишњи председник Међународног комитета за земље у развоју, DEVCO представити и Јована Николић, студент докторских студија, која је учествовала на недавно одржаним међународним студентским радионицама.

Студенти су будућност светске, али и националне стандардизације. Зато позивамо све академце, оне који су до сада читали неке од стандарда или препознају њихове ознаке, али и оне који не знају баш ништа о њима да се пријаве. Сасвим сигурно ће и једни и други имати прилику да чују нешто ново и, што је још важније, сазнаће како могу да прате светске трендове у својој стручној области.

Радионица се одржава на енглеском језику, а време одржавања је уторак, 20. децембар 2022. године, од 11:00 до 13:00 сати.

Линк за пријаву:  https://forms.gle/Ucemu4cmwadn5EqT7.