Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Онлајн радионица: Технике процене ризика у складу са SRPS EN IEC 31010:2019 - Oсновни ниво

Трајање: дводневна обука

Обука на тему процене ризика, која се у пракси најчешће своди на утврђивање могућности појављивања ризичних догађаја и њихових последица. Ова обука се одржава као вебинар, односно две онлајн радионице по у трајању од 2 по три сата. Прва радионица односи се на основне технике за идентификацију, анализи и процену ризика. Док се на вишем нивоу добија увид у софистициране технике за процену ризика које омогућавају укључивање и других важних елемената за процену ризика, а тиме и већу прецизност. Циљ вебинара је разумевање улоге процене ризика у процесу управљања ризиком. Кроз примере и дискусију детаљно ће бити обрађене три најпознатије и највише коришћене технике за процену ризика.

Теме које ће бити обрађене на вебинару обухватају:

 концепт процене ризика,  преглед техника за процену ризика,  избор одговарајуће технике у односу на циљеве процене ризика,  технике за утврђивање приоритетних акција за спречавање ризичних догађаја,  технике за утврђивање узрока и последица ризичних догађаја.

Коме је вебинар намењен?

Вебинар је намењен професионалцима који се баве проценом ризика, или желе да стекну знање о методама и техникама за процену ризика, као и свима који се баве квалитетом, здрављем и безбедношћу на раду.

Предавачи су:

Проф. др Драгана Макајић-Николић, ванредни професор на Факултету организационих наука, наставник на предметима: Анализа поузданости и ризика, Управљање ризиком, Управљање еколошким ризиком, Операциона истраживања, Пословна аналитика и оптимизација итд.

Доц. др Петар Павловић, доцент Факултета примењених наука Ниш (област Пословна информатика) и професор струковних студија Академије струковних студија Шабац (област Рачунарско инжењерство

Накнада за учешће на вебинару износи 15.000,00 динара и укључујe услугу онлајн читања стандарда: SRPS ISO 9001:2015, SRPS EN IEC 31010:2019 и SRPS ISO 31000:2019, потврду о похађању вебинара и презентације предавача у електронском облику.

Вебинар се одржава преко Зоом апликације. Линк за укључивање добићете дан уочи одржавања, заједно са упутством за приступ онлајн читању стандарда.

Предвиђено трајање вебинара је од 11 h до 14:00 h.

Пријавите се на следећем линку: https://forms.gle/kKdD6XCREgs7WyV96

Након пријаве, доставићемо вам детаљан програм вебинара и предрачун.

За све додатне информације можете се јавити на тел: 011/3409340, или имејл: iss-edukacija@iss.rs

Датуми обука

Молимо Вас изаберите обуку коју желите да похађате. Можете резервисати места за три учесника путем веб сајта.*

*Наведена цена је за једну особу. За организације које пријаве више од два полазника за исту обуку, за све полазнике одобрава се попуст у износу од 10% висине накнаде по учеснику.