Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2. 11030 Београд
Главни мени

Технике процене ризика у складу са SRPS EN 31010:2011 (практична обука)

Трајање: дводневна обука

Процена ризика се у пракси најчешће своди на утврђивање могућности појављивања ризичних догађаја и њихових последица. Овај семинар даје увид у софистицираније технике за процену ризика које омогућавају укључивање и других важних елемената за процену ризика, а тиме и прецизнију процену ризика. Циљ семинара је разумевање улоге процене ризика у процесу управљања ризиком. Кроз примере и дискусију, детаљније ће бити обрађене три најпознатије и најкоришћеније технике за процену ризика.

Теме које ће бити обрађене на семинару обухватају:

  • концепт процене ризика,
  • преглед техника за процену ризика,
  • избор одговарајуће технике у односу на циљеве процене ризика,
  • технике за утврђивање узрока и последица ризичних догађаја,
  • технике за утврђивање приоритета акција за спречавање ризичних догађаја.

Коме је семинар намењен?

Семинар је намењен професионалцима који се баве проценом ризика или желе да стекну знање о методама и техникама за процену ризика и свима који се баве квалитетом, здрављем и безбедношћу на раду.

Датуми обука

Молимо Вас изаберите обуку коју желите да похађате са листе испод. Можете резервисати места за три учесника путем веб сајта.*

*Наведена цена је за једну особу за један дан. Имајте у виду да ће датум одржавања обуке бити потврђен две недеље пре почетка исте.