Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2. 11030 Beograd
Glavni meni

„Kriza COVID-19: Od menadžerske teorije do prakse”

Brojnim aktivnostima u protekla četiri meseca Institut za standardizaciju Srbije želeo je da pomogne svojim korisnicima, a prvenstveno malim i srednjim preduzećima, da prevaziđu aktuelnu krizu izazvanu pandemijom COVID-19. Nakon hitno organizovanih vebinara, čiji je cilj bio da se korisnici upoznaju sa tim kako da obezbede i održe kontinuitet poslovanja u otežanim okolnostima, a zatim omogućavanja besplatnog preuzimanja i čitanja standarda iz oblasti kontinuiteta poslovanja, kao i standarda za medicinsku i zaštitnu opremu, sada je Institut učinio još jedan korak za svoje korisnike.

Naime, u saradnji sa Centrom za analizu rizika i upravljanje krizama, Institut je upravo objavio zbornik „Kriza COVID-19: Od menadžerske teorije do prakse”. Ova publikacija predstavlja zbirku autorizovanih predavanja koje su eksperti za upravljanje kriznim situacijama pripremili najpre za naše vebinare održane od marta do maja ove godine, a sada i za ovu publikaciju. Budući da su vebinari izazvali veliku pažnju i da je u njima učestvovalo više od 700 korisnika, Institut je na ovaj način, objedinjavanjem izlaganja naših predavača, želeo da podeli korisne informacije i savete sa širim krugom zainteresovanih. Ova publikacija je prilika da se, zahvaljujući bogatom iskustvu naših predavača u upravljanju kriznim situacijama, na jednom mestu nađu korisna objašnjenja i saveti za to kako sa različitih aspekata pristupiti rešavanju aktuelne krizne situacije. Pored toga što zbornik sadrži konkretne primere vezane za upravljanje krizom u vreme pandemije COVID-19, u njemu su domaći eksperti predstavili svoje dragoceno iskustvo u upravljanju različitim kriznim situacijama, tako da korisnici zbornika mogu predočene primere i savete primeniti i u ovoj i u nekoj drugoj budućoj kriznoj situaciji.

Zbornik je, zasad, objavljen u elektronskoj formi, a već od danas može se naručiti putem veb-sajta Instituta (https://iss.rs/sr_Cyrl/kriza-covid-19-od-menadzherske-teorije-do-prakse_p910.html), putem telefona 011/6547-496, 011/3409-335 ili e-pošte: prodaja@iss.rs.