Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Projekti

Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.

Sirova kafa – Referentna tabela nedostataka

90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Čaj i instant čaj u čvrstom obliku — Određivanje sadržaja kofeina — Metoda tečne hromatografije visoke performanse

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini - Određivanje neisparljivog etarskog ekstrakta (identičan sa ISO 1108:1992)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Instant kafa – Određivanje sadržaja slobodnih i ukupnih ugljenih hidrata – Metoda hromatografije visoke performanse sa anjonskom izmenom

90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda određivanja gubitka mase na 103 ºC (rutinska metoda)

90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Sirova kafa – Određivanje sadržaja vode – Osnovna referentna metoda

60.60 Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Čaj — Određivanje sadržaja sirovih vlakana

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Čaj - Pripremanje usitnjenog uzorka sa poznatim sadržajem suve materije (identičan sa ISO 1572:1980)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Čaj - Određivanje gubitka mase na 103° C (identičan sa ISO 1573:1980)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Čaj - Određivanje ukupnog pepela (identičan sa ISO 1575:1987)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Čaj - Određivanje pepela rastvorljivog u vodi i pepela nerastvorljivog u vodi (identičan sa ISO 1576:1988)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Čaj - Određivanje pepela nerastvorljivog u kiselini (identičan sa ISO 1577:1987)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Čaj - Određivanje alkalnosti pepela rastvorljivog u vodi (identičan sa ISO 1578:1975)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Čaj - Uzimanje uzoraka (identičan sa ISO 1839:1980)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Kafa – Senzorska analiza – Rečnik

90.92 Odluka o izmeni ili reviziji standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Kafa i proizvodi od kafe — Određivanje sadržaja kofeina tečnom hromatografijom visoke performanse (HPLC) — Referentna metoda

90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Instant kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)

90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više