Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Projekti

Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja – Izmena 1: Uključivanje metoda za molekularno potvrđivanje i identifikaciju termotolerantnih Campylobacter spp., upotreba dodatka za rast u Preston bujonu i promene pri ispitivanju performansi podloge za kulturu

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 2: Tehnika brojanja kolonija

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 2: Tehnika brojanja kolonija – Izmena 1: Uključivanje metoda za molekularno potvrđivanje i identifikaciju termotolerantnih Campylobacter spp. i promene pri ispitivanju performansi podloge za kulturu

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje patogene Yersinia enterocolitica

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Oprema za elektrotporno zavarivanje – Konusni fiksni kraj elektrode za opremu za tačkasto zavarivanje – Mere

60.60 Standard objavljen

Mikrobiologija hrane, hrane za životinje i vode — Pripremanje, proizvodnja, čuvanje i ispitivanje performansi podloga za kulturu

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Mikrobiologija hrane, hrane za životinje i vode – Pripremanje, proizvodnja, čuvanje i ispitivanje performansi podloga za kulturu – Izmena 1

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Mikrobiologija hrane, hrane za životinje i vode — Pripremanje, proizvodnja, čuvanje i ispitivanje performansi podloga za kulturu - Izmena 2

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp. — Deo 1: Metoda otkrivanja

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp.– Deo 2: Metoda određivanja broja

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp. — Deo 2: Metoda određivanja broja

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Metoda koja se zasniva na lančanoj reakciji polimeraze (PCR) u realnom vremenu za otkrivanje patogenih mikroorganizama u hrani — Horizontalna metoda za otkrivanje Escherichia coli koja proizvodi šiga toksin (STEC) i određivanje serogrupa O157, O111, O26, O103 i O145

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Faza primarne proizvodnje — Tehnike uzimanja uzoraka

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Maslac, fermentisani proizvodi od mleka i sveži sir - Određivanje broja mikroorganizama kontaminenata – Tehnika brojanja kolonija na 30 ºC

90.20 Početak postupka preispitivanja standarda

E034-5 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa — Određivanje broja suspektnih Pseudomonas spp.

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Prehrambeni proizvodi - Detekcija hrane tretirane zračenjem pomoću tehnike direktnog epifluorescentnog filtriranja/ukupnog broja aeroba na ploči (DEFT/APC) - Skrining metoda

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda