Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.
Prehrambeni proizvodi - Određivanje sadržaja nitrata i/ili nitrita - Deo 3: Spektrometrijsko određivanje sadržaja nitrata i nitrita u proizvodima od mesa posle enzimske redukcije nitrata u nitrite
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
Prehrambeni proizvodi - Određivanje sadržaja nitrata i/ili nitrita - Deo 4: Metoda jonoizmenjivačke hromatografije (IC) za određivanje sadržaja nitrata i nitrita u proizvodima od mesa
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
Meso i proizvodi od mesa – Određivanje sadržaja hloramfenikola – Referentna metoda
60.60 Standard objavljen
Meso i proizvodi od mesa — Određivanje broja suspektnih Pseudomonas spp.
60.60 Standard objavljen
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja ukupnog fosfor
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja skroba i glukoze - Enzimska metoda
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja vlage (Referentna metoda) - (Identičan sa ISO 1442:1997)
90.92 Odluka o izmeni ili reviziji standarda
Meso i proizvodi od mesa. Određivanje sadržaja ukupne masti (identičan sa ISO 1443:1973)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja slobodne masti - (Identičan sa ISO 1444:1996)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije – Deo 2: Celer (Apium graveolens) – Detekcija specifičnih DNK sekvenci u kuvanim kobasicama, PCR-om u realnom vremenu
60.60 Standard objavljen
Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije – Deo 5: Bela slačica (Sinapis alba) i soja (Glycine max) – Kvalitativna detekcija specifičnih DNK DNK sekvenci u barenoj kobasici metodom PCR u realnom vremenu
60.60 Standard objavljen
Prehrambeni proizvodi ― Određivanje ohratoksina A u svinjskom mesu i proizvodima od svinjskog mesa prečišćavanjem na IAC i HPLC-FLD
60.60 Standard objavljen
Autentičnost hrane – DNK bar-kodiranje mesa dobijenih od sisara i živine korišćenjem definisanih segmenata mitohondrijalnog gena citohroma b i citohroma c oksidaze I
60.60 Standard objavljen
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja hlorida - Deo 1: Metoda po Volhardu - (Identičan sa ISO 1841-1:1996)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja hlorida - Deo 2: Potenciometrijska metoda - (Identičan sa ISO 1841-2:1996)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Meso i proizvodi od mesa - Merenje pH - Referentna metoda
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja nitrita (Referentna metoda) - (Identičan sa ISO 2918:1975)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja nitrata (Referentna metoda) - (Identičan sa ISO 3091:1975)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda