Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Projekti

Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.

Prehrambeni proizvodi - Određivanje sadržaja nitrata i/ili nitrita - Deo 3: Spektrometrijsko određivanje sadržaja nitrata i nitrita u proizvodima od mesa posle enzimske redukcije nitrata u nitrite

90.20 Početak postupka preispitivanja standarda

Prehrambeni proizvodi - Određivanje sadržaja nitrata i/ili nitrita - Deo 4: Metoda jonoizmenjivačke hromatografije (IC) za određivanje sadržaja nitrata i nitrita u proizvodima od mesa

90.20 Početak postupka preispitivanja standarda

Meso i proizvodi od mesa – Određivanje sadržaja hloramfenikola – Referentna metoda

60.60 Standard objavljen

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa — Određivanje broja suspektnih Pseudomonas spp.

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja ukupnog fosfor

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja skroba i glukoze - Enzimska metoda

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja vlage (Referentna metoda) - (Identičan sa ISO 1442:1997)

90.92 Odluka o izmeni ili reviziji standarda

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa. Određivanje sadržaja ukupne masti (identičan sa ISO 1443:1973)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja slobodne masti - (Identičan sa ISO 1444:1996)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više

Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije – Deo 2: Celer (Apium graveolens) – Detekcija specifičnih DNK sekvenci u kuvanim kobasicama, PCR-om u realnom vremenu

60.60 Standard objavljen

Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije – Deo 5: Bela slačica (Sinapis alba) i soja (Glycine max) – Kvalitativna detekcija specifičnih DNK DNK sekvenci u barenoj kobasici metodom PCR u realnom vremenu

60.60 Standard objavljen

Prehrambeni proizvodi ― Određivanje ohratoksina A u svinjskom mesu i proizvodima od svinjskog mesa prečišćavanjem na IAC i HPLC-FLD

60.60 Standard objavljen

Autentičnost hrane – DNK bar-kodiranje mesa dobijenih od sisara i živine korišćenjem definisanih segmenata mitohondrijalnog gena citohroma b i citohroma c oksidaze I

60.60 Standard objavljen

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja hlorida - Deo 1: Metoda po Volhardu - (Identičan sa ISO 1841-1:1996)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja hlorida - Deo 2: Potenciometrijska metoda - (Identičan sa ISO 1841-2:1996)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa - Merenje pH - Referentna metoda

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja nitrita (Referentna metoda) - (Identičan sa ISO 2918:1975)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja nitrata (Referentna metoda) - (Identičan sa ISO 3091:1975)

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više