Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.
Autentičnost hrane – Određivanje količine 16-O-metilkafestola, 16-O-metilkafeola i njihovih derivata u prženoj kafi pomoću ¹H-qNMR
40.60 Završetak javne rasprave
Autentičnost hrane — Određivanje sadržaja 16-O-metilkafestola u sirovoj i prženoj kafi — HPLC metoda
40.20 Nacrt na javnoj raspravi 60 dana
Prehrambeni proizvodi – Određivanje akrilamida u hrani i kafi pomoću gasne hromatografije sa masenom spektrometrijom (GC-MS)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Prehrambeni proizvodi — Određivanje ohratoksina A u ječmu i prženoj kafi — HPLC metoda sa prečišćavanjem na imunoafinitetnoj koloni
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Analiza hrane ― Određivanje akrilamida u hrani pomoću tečne hromatografije sa tandem masenom spektrometrijom (LC-ESI-MS-MS)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Analiza hrane ― Određivanje furana u kafi i proizvodima od kafe pomoću gasne hromatografije sa masenom spektrometrijom „headspace” tehnikom (HS GC-MS)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Kafa i proizvodi od kafe – Određivanje akrilamida – Metode HPLC-MS/MS i GC-MS nakon derivatizacije
60.60 Standard objavljen
Sirova kafa – Referentna tabela nedostataka
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Instant kafa – Određivanje sadržaja slobodnih i ukupnih ugljenih hidrata – Metoda hromatografije visoke performanse sa anjonskom izmenom
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda određivanja gubitka mase na 103 ºC (rutinska metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Sirova kafa – Određivanje sadržaja vode – Osnovna referentna metoda
60.60 Standard objavljen
Kafa i proizvodi od kafe — Određivanje sadržaja kofeina tečnom hromatografijom visoke performanse (HPLC) — Referentna metoda
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Instant kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Instant kafa – Kriterijumi za autentičnost
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Sirova kafa – Postupak kalibracije vlagomera – Rutinska metoda
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Kafa i proizvodi od kafe — Rečnik
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda