Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.
Sirova kafa – Referentna tabela nedostataka
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Instant kafa – Određivanje sadržaja slobodnih i ukupnih ugljenih hidrata – Metoda hromatografije visoke performanse sa anjonskom izmenom
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda određivanja gubitka mase na 103 ºC (rutinska metoda)
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Pržena mlevena kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Prehrambeni proizvodi — Određivanje ohratoksina A u ječmu i prženoj kafi — HPLC metoda sa prečišćavanjem na imunoafinitetnoj koloni
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Sirova kafa – Određivanje sadržaja vode – Osnovna referentna metoda
60.60 Standard objavljen
Analiza hrane ― Određivanje akrilamida u hrani pomoću tečne hromatografije sa tandem masenom spektrometrijom (LC-ESI-MS-MS)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Analiza hrane ― Određivanje furana u kafi i proizvodima od kafe pomoću gasne hromatografije sa masenom spektrometrijom „headspace” tehnikom (HS GC-MS)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Prehrambeni proizvodi – Određivanje akrilamida u hrani i kafi pomoću gasne hromatografije sa masenom spektrometrijom (GC-MS)
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Kafa i proizvodi od kafe – Određivanje akrilamida – Metode HPLC-MS/MS i GC-MS nakon derivatizacije
60.60 Standard objavljen
Kafa i proizvodi od kafe — Određivanje sadržaja kofeina tečnom hromatografijom visoke performanse (HPLC) — Referentna metoda
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Instant kafa – Određivanje sadržaja vlage – Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Instant kafa – Kriterijumi za autentičnost
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Sirova kafa – Postupak kalibracije vlagomera – Rutinska metoda
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Kafa i proizvodi od kafe — Rečnik
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Instant kafa - Određivanje gubitka mase na 70° C pod smanjenim pritiskom (identičan sa ISO 3726:1983)
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Sirova kafa u vrećama - Uzimanje uzoraka (identičan sa ISO 4072:1982)
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda