Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Projekti

Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.

Кriterijum: 67.190

Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije – Deo 3: Lešnik (Corylus avellana) – Kvalitativna detekcija specifičnih DNK DNK sekvenci u čokoladi metodom PCR u realnom vremenu

60.60 Standard objavljen

Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije – Deo 4: Kikiriki (Arachis hypogaea) – Kvalitativna detekcija specifičnih DNK DNK sekvenci u čokoladi metodom PCR u realnom vremenu

60.60 Standard objavljen

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Ekvivalenti kakao maslaca u kakao maslacu i čokoladi — Deo 1: Određivanje prisustva ekvivalenata kakao maslaca

60.60 Standard objavljen

E034-2,11 Saznaj više

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Ekvivalenti kakao maslaca u kakao maslacu i čokoladi — Deo 2: Kvantitativno određivanje ekvivalenata kakao maslaca

60.60 Standard objavljen

E034-2,11 Saznaj više

Masti i ulja biljnog porekla — Određivanje ekvivalenata kakao-maslaca u mlečnoj čokoladi

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-2,11 Saznaj više

Vegetable fats and oils — Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

ISO/TC 34/SC 11 Saznaj više

Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

ISO/TC 34/SC 11 Saznaj više

Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

ISO/TC 34/SC 11 Saznaj više