Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja
60.60 Standard objavljen
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 2: Tehnika brojanja kolonija
60.60 Standard objavljen
Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje patogene Yersinia enterocolitica
60.60 Standard objavljen
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja
60.60 Standard objavljen
Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp. — Deo 1: Metoda otkrivanja
60.60 Standard objavljen
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp.– Deo 2: Metoda određivanja broja
60.60 Standard objavljen
Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp. — Deo 2: Metoda određivanja broja
60.60 Standard objavljen
Prehrambeni proizvodi – Određivanje sadržaja nitrata i/ili nitrita – Deo 2: HPLC/IC metoda za određivanje sadržaja nitrata u povrću i proizvodima od povrća
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Prehrambeni proizvodi – Detekcija ozračenih prehrambenih proizvoda koji sadrže kristalni šećer primenom metode ESR spektroskopije
60.60 Standard objavljen
Prehrambeni proizvodi – Određivanje domoične kiseline u sirovim školjkama i ribama i kuvanim dagnjama metodom RP-HPLC sa UV detekcijom
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Clostridium spp. - Deo 1: Određivanje broja sulfitoredukujućih Clostridium spp. tehnikom brojanja kolonija
60.60 Standard objavljen
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Clostridium spp. - Deo 2: Određivanje broja Clostridium perfringens tehnikom brojanja kolonija
60.60 Standard objavljen
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Clostridium spp. – Deo 3: Otkrivanje Clostridium perfringens
60.60 Standard objavljen
Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za određivanje virusa hepatitisa A i norovirusa, korišćenjem RT-PCR u realnom vremenu — Deo 1: Metoda za kvantifikaciju
60.60 Standard objavljen
Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani imunološkim metodama – Deo 1: Opšta razmatranja
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije — Deo 1: Opšta razmatranja
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije – Deo 2: Celer (Apium graveolens) – Detekcija specifičnih DNK sekvenci u kuvanim kobasicama, PCR-om u realnom vremenu
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije – Deo 3: Lešnik (Corylus avellana) – Kvalitativna detekcija specifičnih DNK DNK sekvenci u čokoladi metodom PCR u realnom vremenu
60.60 Standard objavljen