Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Onlajn radionica: Tehnike procene rizika u skladu sa SRPS EN IEC 31010:2019 - Osnovni nivo

Trajanje: dvodnevna obuka

Obuka na temu procene rizika, koja se u praksi najčešće svodi na utvrđivanje mogućnosti pojavljivanja rizičnih događaja i njihovih posledica. Ova obuka se održava kao vebinar, odnosno dve onlajn radionice po u trajanju od 2 po tri sata. Prva radionica odnosi se na osnovne tehnike za identifikaciju, analizi i procenu rizika. Dok se na višem nivou dobija uvid u sofisticirane tehnike za procenu rizika koje omogućavaju uključivanje i drugih važnih elemenata za procenu rizika, a time i veću preciznost. Cilj vebinara je razumevanje uloge procene rizika u procesu upravljanja rizikom. Kroz primere i diskusiju detaljno će biti obrađene tri najpoznatije i najviše korišćene tehnike za procenu rizika.

Teme koje će biti obrađene na vebinaru obuhvataju:

 koncept procene rizika,  pregled tehnika za procenu rizika,  izbor odgovarajuće tehnike u odnosu na ciljeve procene rizika,  tehnike za utvrđivanje prioritetnih akcija za sprečavanje rizičnih događaja,  tehnike za utvrđivanje uzroka i posledica rizičnih događaja.

Kome je vebinar namenjen?

Vebinar je namenjen profesionalcima koji se bave procenom rizika, ili žele da steknu znanje o metodama i tehnikama za procenu rizika, kao i svima koji se bave kvalitetom, zdravljem i bezbednošću na radu.

Predavači su:

Prof. dr Dragana Makajić-Nikolić, vanredni profesor na Fakultetu organizacionih nauka, nastavnik na predmetima: Analiza pouzdanosti i rizika, Upravljanje rizikom, Upravljanje ekološkim rizikom, Operaciona istraživanja, Poslovna analitika i optimizacija itd.

Doc. dr Petar Pavlović, docent Fakulteta primenjenih nauka Niš (oblast Poslovna informatika) i profesor strukovnih studija Akademije strukovnih studija Šabac (oblast Računarsko inženjerstvo

Naknada za učešće na vebinaru iznosi 15.000,00 dinara i uključuje uslugu onlajn čitanja standarda: SRPS ISO 9001:2015, SRPS EN IEC 31010:2019 i SRPS ISO 31000:2019, potvrdu o pohađanju vebinara i prezentacije predavača u elektronskom obliku.

Vebinar se održava preko Zoom aplikacije. Link za uključivanje dobićete dan uoči održavanja, zajedno sa uputstvom za pristup onlajn čitanju standarda.

Predviđeno trajanje vebinara je od 11 h do 14:00 h.

Prijavite se na sledećem linku: https://forms.gle/kKdD6XCREgs7WyV96

Nakon prijave, dostavićemo vam detaljan program vebinara i predračun.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na tel: 011/3409340, ili imejl: iss-edukacija@iss.rs

Datumi obuka

Molimo Vas izaberite obuku koju želite da pohađate. Možete rezervisati mesta za tri učesnika putem veb sajta.*

*Navedena cena je za jednu osobu. Za organizacije koje prijave više od dva polaznika za istu obuku, za sve polaznike odobrava se popust u iznosu od 10% visine naknade po učesniku.