Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Рекламна кампања за стандарде и стандардизацију

Јуче је званично почела кампања „_Стандарди јесу вaжни – учествуј у стандардизацији_“ на јавном сервису Радио-телевизије Србије, којом се промовише значај примене стандарда, као и рад комисија за стандарде.

У наредне три недеље, у различитим терминима  на каналу РТС 1 биће емитована два ТВ спота, припремљена у оквиру пројекта IPA 2017 „_ЕУ за Србију – подршка безбеднијим производима_“. Овим пројектом било је  обезбеђено и снимање промотивног видео материјала за ИСС, премијерно приказаног у јуну ове године на Генералној скупштини CEN-a CENELEC-a, којим је ИСС најављен као домаћин наредног заседања европских организација за стандардизацију.

Рекламне спотове такође можете погледати на Youtube каналу ЕУ за Србију: https://youtu.be/29hNRpg3KV0 и https://youtu.be/OJPrc_gpIxg.

Подршку овој кампањи дало је и Министарство привреде РС на својој веб-страници: https://privreda.gov.rs/aktuelno/vesti-i-saopstenja/zasto-su-standardi-vazni-i-koliko-menjaju-vas-zivot, као и ЕУ пројекти у Србији на веб-платформи #EU za tebe: https://www.euzatebe.rs/rs/vesti/zasto-su-standardi-vazni-i-koliko-menjaju-vas-zivot.