Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Зашто изабрати обуку у ИСС-у?

ИСС се успешно бави организовањем стручних обука (семинара, курсева и радионица) почев од 2011. године. Циљ развоја услуге едукације је првенствено подизање нивоа знања из одређених области стандардизације и ширење друштвене свести о значају стандарда. Поред тога, имамо намеру да нашим досадашњим и потенцијалним корисницима будемо референтна установа за стручно обучавање у овој области.

Ослањајући се на искуство и знање домаћих стручњака - стандардизера, чланова комисија за стандарде и сарадника из ресорних министарстава, развили смо семинаре које карактерише непосредан и добар контакт са предавачима и добијање одговора на сва питања везана за практичну примену стандарда. Семинари се одржавају у малим групама (у просеку десетак учесника), што омогућава ефикасан трансфер знања и размену искустава, као и боље упознавање свих учесника. Благовремено информисање о најновијим верзијама стандарда и њиховој вези са важећим прописима, као и тумачење захтева стандарда кроз конкретне примере и вежбе може корисницима значајно олакшати примену стандарда у свакодневном пословању.

ИСС је непрофитна установа. Сав приход од котизација за семинаре, као и од осталих услуга које ИСС нуди, доприноси несметаном пословању ИСС-а и усмерава се искључиво у развој националне стандардизације.