Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Информациони центри за стандарде у регионалним привредним коморама

У циљу правовременог информисања јавности о најновијим издањима стандарда и стандардизацији уопште, ИСС је, у сарадњи са Немачком организацијом за међународну сарадњу ГИЗ и Привредном комором Србије, формирао информационе центре у регионалним привредним коморама у шест градова Србије – Суботици, Новом Саду, Ваљеву, Зајечару, Крагујевцу и Нишу, који су почели са радом од 1. јануара 2019. године.

Уз подршку запослених у овим центрима, представници микро, малих и средњих предузећа, као и сви остали заинтересовани, могу бесплатно да приступе комплетним текстовима важећих српских стандарда и да добију потребне информације у вези са стандардима који су им важни за пословање.

Стандарди су важан стратешки алат који компанијама помаже у ефикаснијем пословању, повећању продуктивности и смањењу трошкова, као и у суочавању са неким од најзахтевнијих изазова савременог пословања и омогућавању приступа новим тржиштима. Захваљујући овој новој услузи ИСС-а, привредницима је омогућено да се најпре упознају са стандардима из одговарајуће области, а потом и да накнадним увођењем стандарда омогуће својим компанијама вишеструку корист.

Услуге које нуди Институт, а које могу бити посебно интересантне за сва правна лица која су истовремено чланови регионалних привредних комора су:

- Сертификација система менаџмента

- Стручна помоћ у примени српских стандарда

- Услужно превођење стандарда са енглеског на српски језик

- Национални знак усаглашености

- Претрага и куповина стандарда

Унапређење рада инфоцентара за стандарде у регионалним привредним коморама

Руководство ИСС-а посетило инфоцентре у Регионалним привредним коморама у Нишу и Зајечару

Обилазак инфоцентара у Регионалним привредним коморама у Ваљеву и Крагујевцу

Информациони центри за стандарде у регионалним привредним коморама