Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Стандарди

Стандарди

Шта су стандарди, како настају, ко их доноси и како набавити стандард?

Шта је стандард?

Стандарди у развоју

Комисије за стандарде

Предности стандардизације

Котрљајни лежаји – Аксијални лежаји – Геометријске спецификације производа (GPS) и вредности толеранција

Испитивања потпорних изолатора од керамичког материјала или стакла за унутрашњи и спољашњи простор за мреже називног напона вишег од 1 000

Претходно потребни програми за безбедност хране – Део 7: Малопродаја и велепродаја

Претходно потребни програми за безбедност хране – Део 6: Произ¬водња хране за животиње и хране за животиње које се не користе за производњу хране

Претходно потребни програми за безбедност хране – Део 5: Транспорт и складиштење

Претходно потребни програми за безбедност хране – Део 4: Производња амбалаже за паковање хране

Међународни стандарди

Европски стандарди

Хармонизовани стандарди