Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Стандарди

Стандарди

Шта су стандарди, како настају, ко их доноси и како набавити стандард?

Шта је стандард?

Стандарди у развоју

Комисије за стандарде

Предности стандардизације

Уља и масти биљног и животињског порекла – Одређивање хлоропропандиола (MCPD) и глицидола везаних за масне киселине помоћу GC/MS – Део 4: Метода у којој се користи брза базна трансестерификација и мерење 2-MCPD, 3-MCPD и глицидола помоћу GC-MS/MS

Смернице за валидацију квалитативних скрининг метода за детекцију остатака ветеринарских лекова у млеку и производима од млека

Камиони мешалице – Захтеви за безбедност

Индустријски метални цевоводи – Део 3: Пројектовање и прорачун – Измена 1

Заштита очију и лица – Упутство за избор, употребу и одржавање

Стерилизација производа за заштиту здравља – Микробиолошке методе – Део 1: Одређивање микроорганизама на производима – Измена 1

Међународни стандарди

Европски стандарди

Хармонизовани стандарди