Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2. 11030 Београд
Главни мени

База патената

РС 52615 Б

Датум потписивања изјаве о лиценци : 2014-03-01