Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2. 11030 Београд
Главни мени

Сарадња ИСС-а и BSC Информативног центра

Институт за стандардизацију Србије и Информативни центар за пословну стандардизацију и сертификацију (BSC Информативни центар) имају један заједнички циљ – да помогну свим заинтересованим странама да боље разумеју и примењују стандарде. Њихова повезаност огледа се кроз вишегодишње чланство BSC Информативног центра у Скупштини Института, као и кроз сарадњу у области едукације.

Од данас, ове две установе биће вишеструко повезане и оствариваће интензивније партнерство, што је озваничено новим споразумом о пословно-техничкој сарадњи. Наиме, како би сви корисници из Војводине имали приступ важећим српским стандардима, они ће им убудуће, поред Института и Регионалне привредне коморе Нови Сад, бити доступни и у BSC Информативном центру. То уједно значи да ће сви заинтересовани са територије Војводине моћи на једноставнији и бржи начин да буду упознати са садржајем српских стандарда и они ће им бити увек доступни за читање.

Споразум су у Новом Саду потписале гђа Татјана Бојанић, директор Института и гђа Марија Вујаковић, директор BSC Информативног центра. Догађај је пропратила Радио телевизија Војводине и тиме омогућила да ова вест стигне до великог броја њихових гледалаца.