Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Међународна класификација стандарда ICS

Међународна класификација стандарда (ICS) представља основу за уређење структуре каталога међународних, регионалних и националних стандарда и других нормативних докумената, као и база података о стандардима, библиотечких каталога итд. Терминологија која се користи у српским стандардима и сродним документима развијала се и мењала кроз деценије, те су називи подручја, група и подгрупа које садржи ово издање ICS класификације усклађени са терминологијом која се сада користи.Такође, у Каталогу српских стандарда и сродних докумената, којиИнститут за стандардизацију Србије објављује сваке године, поред националне класификације, у потпуности се примењује ICS класификација. Издање које је пред вама превод је седмог издања ISC класификације и садржи, поред превода међународне публикације, и текст на енглеском језику.

Претражујте по ICS-у : 67. ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА

Поново подеси
Процеси у прехрамбеној индустрији

Прехрамбени производи уопште

Опште методе испитивања и анализе за прехрамбене производе

Жита, махуњаче и производи који потичу од жита и махуњача

Воће. Поврће

Млеко и производи од млека

Месо, производи од меса и остали производи животињског порекла

Чај. Кафа. Какао

Пића

Шећер. Производи од шећера. Скроб

Чоколада

Јестива уља и масти. Семе уљарица

Зачини. Адитиви за прехрамбене производе

Претходно упакована храна и припремљена храна

Сензорске анализе

Материјали и предмети у додиру са прехрамбеним производима

Постројења и опрема за прехрамбену индустрију