Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO & The role of students in making lives easier, safer & better

Међународна организација за стандардизацију ISO окреће се све више новим генерацијама експерата и њиховом припремању за улазак у свет стандарда. С тим циљем ISO је организовао серију бесплатних онлајн радионица за студенте широм света, како би тренутно највећи стручњаци за стандардизацију на глобалном нивоу могли да им пренесу своја знања и искуства. Друга по реду у серији онлајн радионица за студенте одржаће се 21. новембра, а уједно је најављено још пет двоипочасовних радионица. Као и претходни пут, предавач и водитељ радионице је гђа Мојдех Роушан Табари (Mojdeh Rowshan Tabari) председавајућа Комитета за земље у развоју ISO DEVCO. Потпредседник овог међународног техничког комитета је гђа Татјана Бојанић, директор ИСС-а, што представља велики успех за националну стандардизацију наше земље.

Позив је упућен свим студентима који желе да направе велики корак и директно се упознају са начином доношења међународних стандарда, што ће допринети њиховом усавршавању и развоју будуће каријере.

„Учинити животе лакшим, безбеднијим и бољим“ je, иначе, тема која је у фокусу ISO стратегије за период до 2030. године и зато су ове радионице поглед у будућност светске стандардизације.

На следећем линку сви заинтересовани могу да се пријаве за учешће: https://isineg.org/.