Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ИСС на Пољопривредном сајму

Као што је и најављено, у оквиру сарадње са Бизнис клубом „Жене на штиклама“ из Новог Сада, Институт за стандардизацију Србије гост је овог удружења на 88. Пољопривредном сајму.

Међународни пољопривредни сајам, заједно са Међународним сајмом лова и риболова и Сајмом екологије одржава се од 18. до 24. септембра у Новом Саду. „Бизнис на штиклама“ и ИСС присутни су на Сајму од 21. до 24. септембра. Програм обухвата свакодневна предавања и панел дискусије. ИСС се представио у уторак, 21. септембра, када су чланице удружења имале прилику да се детаљније упознају са начином доношења стандарда, значајем сертификације система менаџмента квалитетом и осталим активностима стандардизације. Такође је наглашена потреба за постизањем и очувањем родне равноправности на глобалном нивоу.

Остале теме за чланице „Бизниса на штиклама“ су могућности дитигалног маркетинга, пројекти финансирања из ЕУ и ИПАРД фондови, као и пружање помоћи предузетницама у области руралног развоја и сеоског туризма.

Наступ удружења „Бизнис на штиклама“ и ИСС-а на овогодишњем Пољопривредном сајму обезбеђен је захваљујући Покрајинском секретаријату за привреду и туризам.