Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2. 11030 Београд
Главни мени

Поново на својим радним местима

Скупштина Србије донела је 7. маја Одлуку о укидању ванредног стања у Републици Србији, проглашеног због заразне болести COVID-19. Тиме су створени услови за повратак редовним активностима, али уз предузете појачане мере опреза и заштите. Од понедељка, 11. маја, запослени у Институту за стандардизацију Србије вратили су се у службене просторије, уз обавезну примену мера превенције и инструкцију о поступању приликом уласка у зграду Института и боравка у њој.

У току вишенедељног рада од куће, одржан је континуитет у пословању, уз успостављен нов начин међусобног контактирања, као и комуницирања са спољним сарадницима и корисницима. Одржавање састанака се и након повратка у канцеларије препоручује онлајн, преко интернета.

За време трајања ванредног стања класичне семинаре заменили су тзв. вебинари, као нова услуга у понуди Института. С обзиром на то да смо успешно организовали шест вебинара и да овај начин преношења знања постаје све популарнији, и даље ћемо се оријентисати на коришћење савремене технологије у сврху едукације.

Повратак на радна места значи да смо сада доступни и за позиве на фиксне бројеве телефона, а такође, да поново имамо приступ свим базама и нашој архиви.

Сва питања, предлоге, коментаре, примедбе и сугестије можете упутити путем мејл адреса или телефона. Надамо се да ћемо из овог кризног периода сви изаћи јачи и искуснији.