SRPS ISO 5061:2013
    Храна за животиње — Одређивање садржаја љуске семена рицинуса — Микроскопска метода
    
        
        3. 11. 2025.
    
    
        
            
                
                    
Опште информације
                
                
                    
                        
                        60.60 Објављен
                         
                                        
        3. 11. 2025.
                                
                                            
                            
                            српски
                        
                                                                
                            
                            14
                        
                                                                
                            
                            E034-4/PKS E034-10
                        
                                     
             
         
        
            
                
                    
Животни циклус
                
                
                                                                
                                                              
                                                        
1. 10.99 Унет у програм рада
                        
                                                                
                                                              
                                                        
2. 30.60 Одобрен нацрт комисије
                        
                                                                
                                                              
                                                        
3. 40.20 Почетак јавне расправе
                        
                                                                
                                                              
                                                        
4. 40.60 Завршетак јавне расправе
                        
                                                                
                                                              
                                                        
5. 50.60 Предат на објављивање
                        
                                                                    
                              
                            
6. 60.60 Објављен
                        
                                                                                 
             
         
     
            
            Преглед
            Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.
            Пријавите се