SRPS ISO 5061:2013
    Hrana za životinje — Određivanje sadržaja ljuske semena ricinusa — Mikroskopska metoda
    
        
        3. 11. 2025.
    
    
        
            
                
                    
Опште информације
                
                
                    
                        
                        60.60 Objavljen
                         
                                        
        3. 11. 2025.
                                
                                            
                            
                            srpski
                        
                                                                
                            
                            14
                        
                                                                
                            
                            E034-4/PKS E034-10
                        
                                     
             
         
        
            
                
                    
Životni ciklus
                
                
                                                                
                                                              
                                                        
1. 10.99 Unet u program rada
                        
                                                                
                                                              
                                                        
2. 30.60 Odobren nacrt komisije
                        
                                                                
                                                              
                                                        
3. 40.20 Početak javne rasprave
                        
                                                                
                                                              
                                                        
4. 40.60 Završetak javne rasprave
                        
                                                                
                                                              
                                                        
5. 50.60 Predat na objavljivanje
                        
                                                                    
                              
                            
6. 60.60 Objavljen
                        
                                                                                 
             
         
     
            
            Pregled
            Da biste videli ceo sadržaj, morate se registrovati ili prijaviti pomoću korisničkog imena koje već imate.
            Prijavite se