Користите следећи образац за претраживање по пројектима. Унесите Ваше критеријуме за претрагу (појединачно или у комбинацији) у одговарајућа поља и притисните дугме „Претражи“.
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Clostridium spp. - Део 2: Одређивање броја Clostridium perfringens техником бројања колонија
Микробиологија ланца хране – Припремање узорака за испитивање, почетне суспензије и децималних разблажења за микробиолошко испитивање – Део 1: Општа правила за припремање почетне суспензије и децималних разблажења – Измена 1: Захтеви и упутства за употребу већег дела узорка за испитивање квалитативном методом
Микробиологија ланца хране — Припремање узорака за испитивање, почетне суспензије и децималних разблажења за микробиолошко испитивање — Део 1: Општа правила за припремање почетне суспензије и децималних разблажења
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за одређивање броја коагулаза-позитивних стафилокока (Staphylococcus aureus и друге врсте) – Део 1: Метода употребе агара по Берд-Паркеру – Измена 1
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Clostridium spp. - Део 1: Одређивање броја сулфиторедукујућих Clostridium spp. техником бројања колонија
Микробиологија ланца хране — Хоризонтална метода за откривање, одређивање броја и серотипизацију Salmonella — Део 1: Откривање Salmonella spp. — Измена 1: Проширење опсега температурa инкубације, измена статуса Прилога D и исправке у саставу MSRV и SC подлога
Микробиологија ланца хране — Хоризонтална метода за откривање, одређивање броја и серотипизацију Salmonella — Део 1: Откривање Salmonella spp.
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Campylobacter spp. – Део 2: Техника бројања колонија – Измена 1: Укључивање метода за молекуларно потврђивање и идентификацију термотолерантних Campylobacter spp. и промене при испитивању перформанси подлоге за културу
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Campylobacter spp. – Део 1: Метода откривања – Измена 1: Укључивање метода за молекуларно потврђивање и идентификацију термотолерантних Campylobacter spp., употреба додатка за раст у Престон бујону и промене при испитивању перформанси подлоге за културу