Користите следећи образац за претраживање по пројектима. Унесите Ваше критеријуме за претрагу (појединачно или у комбинацији) у одговарајућа поља и притисните дугме „Претражи“.
Котрљајни лежаји – Радијални лежаји – Геометријске спецификације производа (GPS) и вредности толеранција
Системи за хлађење и топлотне пумпе – Компетентност особља
Претходно потребни програми за безбедност хране — Део 6: Производња хране за животиње и хране за животиње које се не користе за производњу хране
Претходно потребни програми за безбедност хране – Део 5: Транспорт и складиштење
Претходно потребни програми за безбедност хране — Део 4: Производња амбалаже за паковање хране
Претходно потребни програми за безбедност хране — Део 2: Кетеринг
Безбедност машина за паковање – Део 2: Машине за паковање у претходно обликовану чврсту амбалажу
Претходно потребни програми за безбедности хране — Део 100: Захтеви за ланац снабдевања храном, храном за животиње и амбалажом
Претходно потребни програми за безбедност хране — Део 1: Производња хране
Објашњење стандарда ISO 76
Сензорске анализе – Методологија – Профил текстуре
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Clostridium spp. - Део 2: Одређивање броја Clostridium perfringens техником бројања колонија
Микробиологија ланца хране – Припремање узорака за испитивање, почетне суспензије и децималних разблажења за микробиолошко испитивање – Део 1: Општа правила за припремање почетне суспензије и децималних разблажења – Измена 1: Захтеви и упутства за употребу већег дела узорка за испитивање квалитативном методом
Микробиологија ланца хране — Припремање узорака за испитивање, почетне суспензије и децималних разблажења за микробиолошко испитивање — Део 1: Општа правила за припремање почетне суспензије и децималних разблажења
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за одређивање броја коагулаза-позитивних стафилокока (Staphylococcus aureus и друге врсте) – Део 1: Метода употребе агара по Берд-Паркеру – Измена 1
Пчелињи прополис – Спецификације
Етарско уље сандаловине (Santalum album L.)
Чврста биогорива – Одређивање садржаја влаге – Део 3: Влага у узорку за општу анализу