Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Пројекти

Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.

Критеријум: 67.120.20

Perje i paperje-Metode ispitivanja-Određivanje zamućenosti vodenog ekstrakta

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

Аутентичност хране - Метода за откривање претходно замрзнутог живинског меса одређивањем HADH активности

40.60   Завршетак јавне расправе

Eggs and egg products — Determination of fipronil and metabolites residues — Liquid chromatography tandem mass spectrometry method

60.60   Стандард објављен

ISO/TC 34/SC 6 Сазнај више

Eggs and egg products — Determination of nitroimidazole residues — Liquid chromatography-tandem mass spectrometry method

40.00   Допуњавање и евидентирање података о нацрту стандарда

ISO/TC 34/SC 6 Сазнај више

Determination of marker residues of nicarbazin in chicken tissue and eggs — Liquid chromatography tandem mass spectrometry method

40.20   Нацрт на јавној расправи 60 дана

ISO/TC 34/SC 6 Сазнај више