Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5519:1978

Fruits, vegetables and derived products — Determination of sorbic acid content
1. 9. 1978.
95.99   Повучен   18. 2. 2008.

Опште информације

95.99     18. 2. 2008.

ISO

ISO/TC 34/SC 3

Међународни стандард

67.080.01  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method consists in homogenizing the product, followed by quantitative entraining, by steam, of the acid present in a test portion, determination of the acid in the destillate obtained, either by spectrophotometry in the ultra-violet range (technique A) or by measuring by photocolorimetry or by spectrophotometry the pink colour obtained after oxidation by chromic acid and then treatment with thiobarbituric acid (technique B).

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5519:1978
95.99 Повучен
18. 2. 2008.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/CD 5519

ОБЈАВЉЕН
ISO 5519:2008