Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6739:1988

Whey cheese — Determination of nitrate and nitrite contents — Method by cadmium reduction and spectrometry
25. 8. 1988.
95.99   Повучен   1. 11. 2001.

Опште информације

95.99     1. 11. 2001.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Is suitable for all kinds of whey cheese. The principle of determination consists in extracting the whey cheese with warm water, precipitating the fat and proteins, filtering and reducing the nitrate in a portion of the filtrate to nitrite by means of copperized cadmium. The apparatus for nitrate reduction is shown in a figure.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 6739:1982

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 6739:1988
95.99 Повучен
1. 11. 2001.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
ISO 14673-1:2001

ПОВУЧЕН
ISO 14673-2:2001

ПОВУЧЕН
ISO 14673-3:2001