Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/IEC 10918-4:1999

Information technology — Digital compression and coding of continuous-tone still images: Registration of JPEG profiles, SPIFF profiles, SPIFF tags, SPIFF colour spaces, APPn markers, SPIFF compression types and Registration Authorities (REGAUT) — Part 4:
12. 8. 1999.
95.99 Повучен   17. 5. 2024.

Опште информације

95.99     17. 5. 2024.

ISO/IEC

ISO/IEC JTC 1/SC 29

Међународни стандард

35.040.30  

енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This Recommendation | International Standard provides for the unique registration of JPEG and SPIFF Profiles,
SPIFF Tags, SPIFF colour Spaces, application specific Markers, SPIFF Compression types and images Registration
authorities as defined in the CCITT Rec. T.81 | ISO/IEC 10918-1 and ITU-T Rec. T.84 | ISO/IEC 10918-3. Unless
otherwise specified, (P)rofiles, (T)ags, colour (S)paces, (M)arkers, (C)ompression types and image (R)egistration
authorities will be referred to as PTSMCR items. ISO/IEC JTC 1 SC 29 will delegate to a designated Authority the role
to collect, study, approve, register and disseminate the relevant information to allow for the customization of
JPEG standard.
The following table gives an overview of the main issues about registration of PTSMCR items.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO/IEC 10918-4:1999
95.99 Повучен
17. 5. 2024.

ИСПРАВКЕ / ИЗМЕНЕ

ПОВУЧЕН
ISO/IEC 10918-4:1999/Amd 1:2013

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO/IEC 10918-4:2024

Повезани пројекти

Идентичан са T.86 - ITU common text

Национална преузимања

Informacione tehnologije – Digitalna kompresija i kodiranje nepokretnih slika u kontinuiranim tonovima – Registracija JPEG profila, SPIFF profila, SPIFF tagova, SPIFF prostora boja, APPn markera, tipova SPIFF kompresije i registracioni autoriteti (REGAUT)

60.60 Стандард објављен