Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 15304:2002

Animal and vegetable fats and oils — Determination of the content of trans fatty acid isomers of vegetable fats and oils — Gas chromatographic method
14. 3. 2002.
95.99   Повучен   1. 6. 2015.

Опште информације

95.99     1. 6. 2015.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Међународни стандард

67.200.10  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This International Standard specifies a gas chromatographic method using capillary columns for the determination of the content of trans fatty acid isomers of vegetable oils and fats.
The method is specially designed to evaluate, by a single capillary gas chromatographic (GC) procedure, the level of trans isomers as formed during (high temperature) refining, or during hydrogenation of vegetable oils or fats.
The method may also be used to report all other fatty acids (e.g. to obtain the full fatty acid composition and total amounts of saturated fatty acids, mono-unsaturated fatty acids and poly-unsaturated fatty acids) from the same sample and same analysis.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 15304:2002
95.99 Повучен
1. 6. 2015.

ИСПРАВКЕ / ИЗМЕНЕ

ПОВУЧЕН
ISO 15304:2002/Cor 1:2003

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 12966-1:2014

НАПУШТЕН
ISO/CD 12966-4

ОБЈАВЉЕН
ISO 12966-4:2015