Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 14673-1:2004

Milk and milk products — Determination of nitrate and nitrite contents — Part 1: Method using cadmium reduction and spectrometry
30. 1. 2004.

Опште информације

90.93     3. 7. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.01  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 14673-1|IDF 189-1:2004 specifies a method for the determination of the nitrate and nitrite contents of milk and milk products by cadmium reduction and spectrometry. The method is applicable to: whole and partly skimmed and skimmed dried milk; hard, semi-hard and soft cheeses; processed cheese; whey cheese, caseins and caseinates and dried whey.
The method may be performed using automatic equipment, in particular by segmented flow analysis (SFA) or flow injection analysis (FIA), thus reducing cadmium contamination in laboratory work places and waste water.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 14673-1:2001

ПОВУЧЕН
ISO 14673-1:2001/Cor 1:2002

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 14673-1:2004
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
3. 7. 2025.

Национална преузимања

Mleko i proizvodi od mleka - Određivanje sadržaja nitrata i nitrita - Deo 1: Metoda korišćenjem redukcije kadmijumom i spektrometrije

90.93   Одлука о потврђивању стандарда