Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 20541:2008

Milk and milk products — Determination of nitrate content — Method by enzymatic reduction and molecular-absorption spectrometry after Griess reaction
26. 8. 2008.

Опште информације

90.93     4. 7. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.01  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 20541|IDF 197:2008 specifies a method for the determination of the nitrate content of milk and milk products by molecular-absorption spectrometry after Griess reaction (preceded by enzymatic reduction).
The method is, in particular, applicable to whole, partly skimmed, skimmed and dried milk, hard, semi-hard and soft cheeses, processed cheese, whey cheese, caseins, caseinates, dried whey and milk protein concentrates.
The method can be used at contents corresponding to a measured concentration in the sample solution (with blank subtracted) of more than 0,2 mg/l.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 20541:2008
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
4. 7. 2025.

Национална преузимања

Mleko i proizvodi od mleka - Određivanje sadržaja nitrata - Metoda enzimske redukcije i molekulske apsorpcione spektrometrije posle reakcije po Grisu

90.93   Одлука о потврђивању стандарда