Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 8968-4:2016

Milk and milk products — Determination of nitrogen content — Part 4: Determination of protein and non-protein nitrogen content and true protein content calculation (Reference method)
4. 4. 2016.

Опште информације

90.93     28. 9. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.10  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 8968-4|IDF 20-4:2016 specifies a method for the direct and indirect determination of the protein nitrogen content of liquid, whole or skimmed milk.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 8968-4:2001

ПОВУЧЕН
ISO 8968-5:2001

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 8968-4:2016
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
28. 9. 2021.

Национална преузимања

Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje sadržaja azota – Deo 4: Određivanje sadržaja proteinskog i neproteinskog azota i izračunavanje stvarnog sadržaja proteina (referentna metoda)

60.60   Стандард објављен

Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje sadržaja azota – Deo 4: Određivanje sadržaja proteinskog i neproteinskog azota i izračunavanje sadržaja pravih proteina (referentna metoda)

60.60   Стандард објављен