Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 34101-3:2019

Sustainable and traceable cocoa — Part 3: Requirements for traceability
6. 5. 2019.

Опште информације

90.93     10. 11. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 18

Међународни стандард

67.140.30  

енглески   шпански   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies basic requirements for the design and implementation of traceability systems within the cocoa supply chain for sustainably produced cocoa beans and cocoa products derived from sustainably produced cocoa beans that conform to ISO 34101‑2 and either ISO 34101‑1 or ISO 34101‑4:2019, Annex A or B, as described in the Introduction.
This document also specifies administrative requirements for a mass balance system whereby cocoa conforming to this document can be used together with nonconforming cocoa and which provides the necessary traceability within a manufacturing process.
This document specifies requirements for traceability of sustainably produced cocoa from an organization that is sustainably producing cocoa beans to the point of exit from the manufacturer of the final retail product.
This document does not apply to a credit system.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 34101-3:2019
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
10. 11. 2024.

Национална преузимања

Održivi i sledljivi kakao – Deo 3: Zahtevi za sledljivost

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више