Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3433:1975

Cheese — Determination of fat content — Van Gulik method
1. 7. 1975.
95.99   Повучен   8. 1. 2008.

Опште информације

95.99     8. 1. 2008.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Applicable to all types of cheese. The principle of determination consists in dissolving the protein with sulphuric acid, followed by separation of the cheese fat in a Van Gulik butyrometer by centrifugating, the separation being assisted by addition of a small quality of amyl alcohol. The fat content is read directly on butyrometer scale.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 3433:1975
95.99 Повучен
8. 1. 2008.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/WD 3433

ОБЈАВЉЕН
ISO 3433:2008