Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3433:2008

Cheese — Determination of fat content — Van Gulik method
8. 1. 2008.

Опште информације

90.60     3. 9. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 3433│IDF 222:2008 specifies the Van Gulik method for the determination of the fat content, as a mass fraction, of cheese.
This method is applicable to all types of cheese. However, it may not give completely satisfactory results when applied to cheeses with an internal mould (blue-veined cheeses).

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 3433:1975

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 3433:2008
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
3. 9. 2023.

Национална преузимања

Sir — Određivanje sadržaja masti — Metoda po Van Guliku

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда