Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 23983:2025

Food products — Characteristics of fresh and dry baker’s yeast
1. 9. 2025.

Опште информације

60.60     1. 9. 2025.

ISO

ISO/TC 34

Међународни стандард

67.220.20  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies characteristics of living fresh and dry baker’s yeast, particularly those relating to general product properties, application performance, physical and chemical properties, microbiology and nutritional value information.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 23983:2025
60.60 Стандард објављен
1. 9. 2025.