Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 11746:2022

Пиринач – Одређивање биометријских карактеристика зрна

Rice - Determination of biometric characteristics of kernels (ISO 11746:2020)
30. 11. 2022.

Опште информације

60.60     30. 11. 2022.

ISS

E034-4

Европски стандард

67.060  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Овим документом утврђује се метода за одређивање биометријских карактеристика ољуштених или млевених зрна пиринча.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 11746:2012

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 11746:2012/A1:2018

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 11746:2022
60.60 Стандард објављен
30. 11. 2022.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 11746:2022

Идентичан са ISO 11746:2020