Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 11747:2013/A1:2018

Pirinač – Određivanje otpornosti zrna pirinča na istiskivanje posle kuvanja – Izmena 1

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)
31. 8. 2018.

Опште информације

60.60     31. 8. 2018.

ISS

E034-4

Европски стандард

67.060  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Izmenom A1 standarda ISO 11747:2012 utvrđuje se izmena u tački 10.2, tački 10.3, tabeli B.1 i tabeli B.2.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 11747:2013/A1:2018
60.60 Стандард објављен
31. 8. 2018.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 11747:2012/A1:2018

Идентичан са ISO 11747:2012/Amd 1:2017