Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Правилник о квалитету и другим захтевима за какао производе, чоколадне производе, производе сличне чоколадним и крем производе

Национални закон

Сазнајте више  

Српски стандарди у вези са прописом

KAKAO-ZRNO - ODREĐIVANJE SADRŽAJA VLAGE - (RUTINSKA METODA) - (IDENTIČAN SA ISO 2291:1980)

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

KAKAO-ZRNO - ISPITIVANJE PRESECANJEM (IDENTIČAN SA ISO 1114:1977)

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Kakao-zrno - Uzimanje uzoraka - (Identičan sa ISO 2292:1973)

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више