Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 1114:1997

KAKAO-ZRNO - ISPITIVANJE PRESECANJEM (IDENTIČAN SA ISO 1114:1977)

Cocoa beans — Cut test
16. 12. 1997.
16. 12. 1997.
95.99   Повучен   27. 3. 2019.

Опште информације

95.99     27. 3. 2019.

ISS

E034-7,8,15,18

Међународни стандард

67.140.30  

српски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

OVIM STANDARDOM UTVRĐUJE SE ISPITIVANJE PRESECANJEM ZA KAKAO-ZRNO.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS E.B8.020:1976

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
SRPS ISO 1114:1997
95.99 Повучен
27. 3. 2019.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 2451:2019

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 1114:1977

Национални прописи и стандарди

Правилник о квалитету и другим захтевима за какао производе, чоколадне производе, производе сличне чоколадним и крем производе

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE