Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

Студентизација стандардизације

Да би се обезбедила адекватна припрема садашњих академаца, не само за учествовање у процесу доношења стандарда, већ и за развој професионалне каријере, већ сада је потребно предузети кораке у том правцу. Имајући то у виду, Међународни институт за стандарде следеће генерације (ISINEG) покренуо је пројекат који обухвата више серија ISINEG студентских радионица у оквиру којих су млади из различитих земаља упознати са сврхом међународних стандарда. Како би се одговарајућа пажња посветила свакој појединачној држави и сваком систему школства, организоване су и радионице на националном нивоу. Водитељ ових радионица је међународни стручњак са великим искуством у стандардизацији, гђа Мојдех Табари.

Онлајн радионица намењена студентима и професорима из Србије биће одржана 27. септембра ове године, са почетком у 11 сати. На њој ће бити представљено виђење стандардизације из угла светских стручњака, а такође и прича домаће представнице о међународној радионици за студенте.

Услов за учествовање је познавање енглеског језика. 

 Линк за пријаву:  https://forms.gle/CXLNsMggqhUCzbpf8.

 Будућност стандардизације несумњиво припада новим генерацијама инжењера и других експерата који ће, као ствараоци међународних стандарда, утицати на токове глобалног развоја.

Студентизација је почела. Позивамо наше студенте да отворе врата стандардизације и још једном покажу да млади Србије имају потенцијал, знање и таленат.