Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ukupan pepeo iz začina

енглески

Термин
total ash
Опис

The residue obtained after incineration at 550 °C under the conditions specified in this International Standard.

српски

Термин
ukupan pepeo iz začina
Опис

Ostatak dobijen posle žarenja na (550 ± 25) °C pod uslovima utvrđenim u ovom međunarodnom standardu, izražen kao procenat mase.

српски

Термин
ukupan pepeo iz začina
Опис

Ostatak dobijen posle žarenja na (550 ± 25) °C pod uslovima utvrđenim u ovom međunarodnom standardu, izražen kao procenat mase.

Повезани стандарди

Повезани ICS-ови

Нема информација